середа, 11 травня 2016 р.

Усе починається з мами

Якщо говорити між нами, 
То все починається з мами. 
І казочка перша у світі,
І сонячна подорож в літо. 
Від мами — і літери, й слово, 
І зроблена разом обнова... 
Якщо говорити між нами, 
То все починається з мами. 
(М.Пономаренко)
  Мама... Усе найрідніше, найдорожче, наймиліше увібрало в себе це дивовижне, сонячне слово. Матінка... Уся гордість світу -  від неї. Без сонця не цвітуть квіти, а без матері немає ні поета, ні героя....  
Є в році день, коли всі славлять жінку - матір, говорять теплі й приємні слова, дарують квіти, листівки, подарунки – це День Матері, який святкують у другу неділю травня. Весняне свято схоже на ніжну травневу квітку, від якої не хочеться відводити очей. Воно повертає нас душею до давніх традицій, щоб ми вміли проносити крізь усе життя шану до матері. А слово це для кожного українця символізує священну трійцю — рідну матір, матір - Україну, матір Божу.
  У рамках відзначення 8 травня Дня Матері в кожному класі початкової школи були проведені виховні бесіди: «У світі все починається з мами». Також діти взяли активну участь у шкільному конкурсі творчих робіт. 20 конкурсантів стали авторами прозових, поетичних творів, малюнків, присвячених мамі, сім'ї, родині. Найкращі роботи були представлені на міський етап конкурсу.
  11 травня відділом сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради проведено заключний фестиваль дитячої творчості « Усе починається з мами», на якому були нагороджені переможці. Міський голова О.П.Грицаєнко, привітавши присутніх у залі музичної школи зі святом, особисто вручив дітям Грамоти виконавчого комітету Лубенської міської ради та подарунки.
Конкурсна комісія визначила 10 кращих робіт художнього напрямку, 5 кращих прозових та 7 поетичних творів. Учениці нашої школи  Семенова Ярослава (2-Б) та Журман Анна (6-Б) здобули перемогу в номінації "Поетичні твори", Васецька Юлія (1-Б) та Бовкун Анастасія (9-А) в номінації "Кращий малюнок", а номінацію "Прозовий твір" гідно представила Міценко Марія (4-А).

Вітаємо наших переможців!!!




Вітаємо щиро мам та бабусь з Днем Матері! 
Наші досягнення для Вас, любі та завдяки Вам, наші найрідніші!
  Мамо
Мамо, ти добра і мила.
Мене на світ народила
Пісні в дитинстві співала
Ночі свої недоспала.
Я тебе дуже ціную
Руки твої поцілую
Люблю мою ніжну неньку
Бажаю здоров'я, рідненькій!
(Голуб Марія - 3-Б)

Автор Журман Анна - 6-Б клас



Немає коментарів:

Дописати коментар