пʼятниця, 27 травня 2016 р.

Свято Останнього двоника

     Весна сьогодні забула про свої примхи і  на свято Останнього дзвоника порадувала теплом і сонечком. Саме такий був і настрій в усіх присутніх. Під урочисту музику директор школи Дем’янець В.М. запросив одинадцяті класи з класними керівниками Дендеберею В.І. та Свєтловою Н.О. на останню в їхньому шкільному житті урочисту лінійку. Міський голова Грицаєнко О.П. відмітив у своєму вітанні високі досягнення школи у цьому навчальному році: 27 переможців обласних олімпіад, три переможці всеукраїнських. Учителі Удовченко В.І. та Больбот О.М. визнані учителями року в місті. Більше 100 грамот отримали на лінійці учні й учителі. 








  Веселий сміх викликав виступ першокласників, які читали вірші про випускників. А пісня одинадцятикласниць і їх останній шкільний вальс – сльози у батьків та вчителів. Випускники запустили в небо кульки, загадавши бажання. Нехай вони здійняться в усіх! 
  Настала довгоочікувана мить - останній дзвінок 2015-2016 начального року дали Давиденко Максим та Косолап Діана.














А для всього колективу Лубенської ЗОШ №2 як винагорода за сумлінну та результативну педагогічну діяльність в 2015-2016 н.р., за ініціативи директора школи Дем'янця В.М. в кінці робочого дня працівниками кухні Скибою І.М. та Головашич С.В. був зварений справжній козацький куліш, який всіх об'єднав не лише в праці , а й у відпочинку.








Щасливих усім літніх канікул!



Немає коментарів:

Дописати коментар