вівторок, 24 травня 2016 р.

Стипендіати міського голови

23 травня відбулося нагородження стипендіатів  міського голови. Уже кілька років діє програма, згідно якої нагороджуються стипендією кращі з кращих серед учнівської молоді міста: науковці, спортсмени, музиканти, художники.  Серед нагороджених - еколого-краєзнавчий   гурток  у складі: Кваша Денис Андрійович  (10-А), Хом’як Владислав Олександрович (10-А), Кошова  Єлизавета  Романівна (9-Г),  Захарчук  Сергій Євгенійович (8-Б), Лазоренко Яна Сергіївна (8-Б) -  під керівництвом Білана Руслана Олексійовича – чотириразовий переможець обласного та всеукраїнського рівня конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край» за 2015рік.
За перемогу на всеукраїнському етапі олімпіад нагороджено трьох учнів школи: Грабовського Артема (11-А), Марініченко Марію (9-А) та Квашу Дениса (10-А). Квашу Д. ще й за за перемогу в особистій першості на ХХІІІ Всеукраїнському турнірі юних хіміків (м. Чернівці, 2015р),  як члена збірної команди Полтавської області «НЕОС», «Дует криміналістів» та за  блискучий технологічний розв’язок завдання «срібна глина», за І місце як члена команди Полтавської області та ІІІ місце у творчій майстерні за напрямком «Екологія»  на Х Всеукраїнському зльоті юних туристів-краєзнавців у Закарпатській області.  Саме тому вітальне слово від стипендіатів говорив Денис.
Крім того, серед кращих спортсменів Лубенщини, нагороджені Галич Іван ( 2-Б), Ткаченко Катерина (7-Б) та Цимбаленко Олександр (11-А). Навіть будучи учнем школи можна своєю працею, навчанням заробляти гроші.











Немає коментарів:

Дописати коментар