неділя, 21 квітня 2024 р.

Вітаємо!

 Підвищення фінансової грамотності населення є важливим елементом розвитку фінансового ринку України, підвищення стабільності фінансової системи та конкурентоспроможності вітчизняної економіки. У рамках цієї стратегії та в межах Всесвітнього тижня грошей - Global Money Week 2024 "Академія фінансової грамотності FinHub_4.0" кафедри банківської справи та страхування і кафедра фінансів Національного університету біоресурсів і природокористування України з 27 по 29 березня 2024 року спільними зусиллями провели онлайн Челендж з фінансової грамотності.
    Даний захід об'єднав понад 180 учнів 8-11 класів з різних куточків України та світу у спільному бажанні підвищити власне розуміння фінансових принципів та навичок управління грошима. 
  Дуже приємно, що Семенова Ярослава, учениця 10-Б класу нашого закладу була обрана організаторами в числі  переможців серед всіх учасників, які набрали найбільшу кількість балів, виконуючи різноманітні завдання. Ярослава отримала подарунки та сертифікат з відзнакою.

Вітаємо Ярославу та її керівника Семенову І.В. та бажаємо подальших перемог!
Пам'ятайте, що інвестування в свою фінансову грамотність - це одне з найкращих рішень, які ви можете прийняти для свого майбутнього.

Адміністрація школи

Немає коментарів:

Дописати коментар