четвер, 11 квітня 2024 р.

Все буде весна! Все буде перемога! Все буде Україна!

 Під таким гаслом 10-11 квітня у ліцеї відбулися концерти для учнів 7-8-х класів. Розпочинав свято композицією «Ой там на горі» танцювальний колектив "Фієста" (керівник Шафорост М. В.).
 Ведучі учні 10-А класу Гапченко Ірина та Ріпка Артем звернулися до присутніх із зворушливими словами про Україну.
 Запальний танець подарували учні 6-В класу.
Завітали і кумедні бабусі Параска та Палажка (учениці 10-Б класу Лихіцька Вероніка та Вакула Марія), іноземний посол з перекладачем (Миронов Андрій та Семенова Ярослава).
 Розвеселили присутніх Кухар і Косметолог (учні 10-А класу Ріпка Артем та Фесенко Артем), давши цінні поради, як приготувати смачну їжу та доглядати за шкірою обличчя. Зачарувала своїм чудовим голосом учениця 10 - А класу Кондратенко Анна виконавши пісню "Нехай квітує Україна". Під сучасні українські пісні запальні танці подарували учні 7-мих класів. 
Учні восьмих класів підготували танцювальні композиції, залучивши більшу частину класу. І не важливо, чи ти хлопець, чи дівчина, коли душа дзвенить від українського слова, від української пісні. Ми маємо нове покоління, яке шанує і любить своє, рідне.
Усі із задоволенням і виступали, і аплодували, і насолоджувалися чудовими творами нашого часу. Завершився концерт словами, сповненими віри в майбутнє та перемогу України!
Педагог-організатор Вікторія КРАСНОШАПКА

Немає коментарів:

Дописати коментар