пʼятниця, 12 квітня 2024 р.

"ДІЗНайся: про дистанційне та змішане навчання".

 Вчитель - це не лише свічка, що освітлює шлях, а й полум'я, що постійно горить, навчаючись і оновлюючись.

    Від імені всього педагогічного колективу Академічного ліцею імені братів Шеметів висловлюємо щиру подяку тренерам команди "Освіторія" Тетяні Сергієнко та Оксані Педоряці за проведення неймовірно цікавого та пізнавального тренінгу "ДІЗНайся: про дистанційне та змішане навчання".

Освіта - це безперервний процес: протягом двох тижнів  педагогічні працівники  нашого закладу вдосконалювали свої знання та навички, щоб йти в ногу з часом.

Тренінг став для нас справжньою скарбницею знань та практичних навичок, які неодмінно допоможуть нам зробити освітній процес ще більш ефективним та захоплюючим.

    Особливо хочемо відзначити глибоку компетентність та професіоналізм тренерів, які не лише володіють ґрунтовними знаннями з теми дистанційного та змішаного навчання, а й вміють доступно та цікаво їх викладати.

Інтерактивний формат тренінгу сприяв активному залученню всіх учасників до освітнього процесу та обміну досвідом.

    Завдяки Вам ми отримали не лише нові знання та навички, а й заряд натхнення та мотивації для впровадження новітніх педагогічних технологій у нашу роботу. Дякуємо за практичну спрямованість матеріалу, який одразу можна застосовувати на уроках та дружню, позитивну атмосферу, яка панувала протягом усього тренінгу.

    Будемо раді й надалі співпрацювати з Вами та брати участь у спільних проєктах.

З повагою,

Педагогічний колектив Академічного ліцею імені братів Шеметів

Немає коментарів:

Дописати коментар