четвер, 18 квітня 2024 р.

Зустріч з чемпіоном

    Чемпіон світу з тайського боксу, майстер спорту міжнародного класу, Олег Приймачов, 17.04.2024р. завітав до нашого міста, щоб зустрітися з його жителями та учнями навчальних закладів Лубен.
    Під час спілкування Олег поділився своїми враженнями від спортивної кар'єри, розповів про те, як йому вдалося досягти успіху, та дав цінні поради юним спортсменам. Також відповів на численні запитання присутніх.
    Зустріч стала справжнім святом для всіх шанувальників спорту. Чемпіон продемонстрував не лише майстерність, а й щирість, доброту та прагнення ділитися своїм досвідом з іншими. Він є не лише видатним спортсменом, а й зразком для наслідування для підростаючого покоління. Його історія вчить нас того, що завдяки наполегливості, праці та вірі у свої сили можна досягти будь-яких вершин.

    Ось деякі цікаві факти про Олега Приймачова: народився 11 листопада 1989 року в селі Засулля, Лубенського р-ну, Полтавської обл. З раннього віку вів здоровий спосіб життя. Навчався у місцевій школі, там же і почав займатися футболом. Після цього Олег Приймачов віддав перевагу боксу, і лише з 21 року почав професійно займатися тайським боксом. Чемпіон України. Чемпіон Європи. Чотириразовий чемпіон світу. Двічі перемагав на Всесвітніх іграх. Є повним кавалером ордену "За заслуги".
    З першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну вступив до лав Полтавської тероборони. Згодом перейшов на службу до спецпідрозділу «Артан» Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
    Учні були щиро вдячні Олегу за те, що він поділився своїм досвідом та надихнув юних спортсменів на нові звершення.
                        
По закінченню зустрічі зробили спільне фото.
Андрій ЛИСАК

Немає коментарів:

Дописати коментар