пʼятниця, 26 листопада 2021 р.

Герої не вмирають

 «Зима. Майдан. Палають шини. Пробита кулею снайпера біла каска. Навік застигли очі. Людська підступність, зрада, байдужість важким свинцем плюють в обличчя...» - так розпочали захід до Дня Гідності та Свободи вчителі Запорожець О. В. та Кошова С. П.

  Щоб не стирались з пам’яті майбутніх поколінь доленосні події в Україні початку ХХІ ст., заради утвердження ідеалів свободи та демократії в ході виховного заходу було висвітлено події листопада 2013 – лютого 2014 рр.
 Поезії у виконанні Гончаренко О., Пони В., Кошіль Д..(10-Б) не залишили байдужими жодного глядача, особливо вірш «Колись я приїду до Києва з сином. . .», де роль сина зіграв Нікітченко М. (6-В), а роль батька Супруненко А.(11-Б).
 Зуміла доторкнутися до кожного серця Великожон А. в ролі Ангела, що з’явився на сцені після хвилини мовчання, яку оголосили ведучі Ржевська В. та Дацюк Д. (10-б). Відеоматеріали проілюстрували хід подій, героїв, які стали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини, національних інтересів.

 Логічним завершенням заходу була пісня «Свята земля Україна» у виконанні Міценко Марії(10-Б), яка закликала любити рідну землю, бути гідними нащадками Героїв Небесної Сотні.

Вчителі Запорожець О. В. та Кошова С. П.

Немає коментарів:

Дописати коментар