середа, 10 листопада 2021 р.

Театр– це диво, там оживає казка…

  10 тиждень навчання – один із найцікавіших і найвеселіших тижнів для першокласників. Відповідно до навчальної програми НУШ цей тиждень присвячено театру. А театр– це диво, там оживає казка, а з нею весь щасливий світ добра. Впродовж цього тижня діти знайомляться із цим видом мистецтва, історією його створення та специфікою театральних професій.

  9 листопада на ГПД маленькі школярі поринули у світ фантастичних перевтілень. Учні із захопленням одягали маски із зображеннями казкових персонажів та розігрували сценки із відомих українських казок, розіграли пальчиковий театр із улюбленими героями народної казки «Рукавичка». Кожна дитина відчула себе частинкою захоплюючого театралізованого дійства, продемонструвавши свої акторські здібності.

  Також у цей день першокласники приєдналися до відзначення Дня української мови та писемності… Мова – це той інструмент, який об’єднує націю у єдине ціле, це великий скарб, який треба шанувати, берегти і збагачувати.
  Для вихованців ГПД була проведена інформаційна хвилинка «Мова і писемність у цікавих фактах», а також вони перевірили свої знання у мовознавчій вікторині «Рідна мова калинова».

Цей день був насичений і неймовірно цікавий для найменших школярів. Він залишив пам’ятний слід у маленьких серцях та запалив вогники добра у дитячих очах!

Анна МАКСАКОВА, вихователь ГПД

Немає коментарів:

Дописати коментар