пʼятниця, 28 лютого 2020 р.

День партнерства




Концепція НУШ передбачає аспект подолання інертності мислення, перехід на якісно новий рівень побудови взаємовідносин між учасниками освітнього процесу. Кожна дитина неповторна, наділена від природи унікальними здібностями, талантами та можливостями. Місія Нової української школи – допомогти максимально розкрити та розвинути здібності й можливості кожної дитини за допомогою партнерства учителів, учнів, батьків. 
 Утілюючи ідею педагогіки партнерства, вчителям необхідно використовувати не тільки стандартні форми та методи роботи, але в більшій мірі виявляти ініціативу, будувати процес навчання та виховання таким чином, щоб кожна дитина була постійно залучена до співпраці. Батьки можуть надавати дієву допомогу в усіх аспектах шкільного життя. Бути помічниками вчителів у роботі з дітьми, допомагати вчителю організовувати різноманітні позакласні заходи, концерти, виставки тощо. 
 Кожен учитель початкових класів ефективно налагоджує партнерські стосунки з батьками, щоб забезпечити максимально комфортне перебування дітей у стінах нашої школи, задовольнити їхні потреби, які виникають у процесі саморозвитку.
26.02.20, у День партнерства, за допомогою батьків була відкрита фотовиставка « Діти – помічники в родині».


Цікаво пройщов урок дизайну і технологій у 2-х класах. Мами Гелюх Софії та Олійника Дениса провели майстер – клас з виготовлення голубів миру під гаслом «Ні – війні!». Учням 2-в класу допомагали мами: Сулима Ярина, Кухарук Юлія, Ільницька Наталія, Городищенко Ірина.











Учителі Степура Т.А., Тимошенко Л.Г. та Погрібна А.М. залучили батьків до проведення уроків в 1-х класах.









Вихователь ГПД Максакова А.В. провела зустріч дітей з активними батьками, які розповіли про світ професій.








Учитель Сидоренко Т.В. разом з батьками організувала дозвілля на перервах в 2- х класах.









Шеремет Надія Андріївна, бабуся учня 3-Б класу, провела урок природознавства на тему "Домашні тварини".










У 3-в класі(учитель Буторіна О.М.) мама учня Зеленюк С.М. провела цікавий майстер-клас з виготвлення пташок.










Учитель Крісіян Т.О. провела для учнів 3-Г та 3-В класів флешмоб « З Україною в серці».








У 4-А та 4-В класах відбувся День учнівського самоврядування.









Для учнів 4 – Б мама Жовніра Богдана Марина Олександрівна провела майстер-клас з трудового навчання, а Тамара Вікторівна, мама Брулевича Максима, підготувала та провела усний журнал, під час якого школярі на уроці основ здоров'я вчилися правильно доглядати за зубами формування гігієнічних навичок та здорового способу життя.










Наша школа-родина – це школа нового часу, в якій за допомогою педагогіки партнерства ефективно задіюються усі навчальні осередки, здійснюються міжпредметна інтеграція, режисура навчальних сюжетів, а вчителі не лише викладають навчальні дисципліни.
Класний керівник 4- Б класу І.О.Рєпіна

Немає коментарів:

Дописати коментар