неділя, 2 лютого 2020 р.

Зустріч випускників

 Як завжди у першу суботу лютого відбулася зустріч випускників. Учителі та учні завжди ретельно готуються і чекають у цей день гостей. Тепло привітали Король Єва та Горзов Іван (10-А) колишніх учнів школи і запропонували поринути у світ дитинства, уроків, перших друзів і юнацької закоханості. 

Нагадали ті роки своїми піснями юні виконавці: Аношкіна Інна, Гладишевич Соломія та Маріанна, Лазірська Валерія. Учні 9-В класу під гітару виконали пісню про кохання. Випускний бал нагадали чудовим вальсом учні 5-х класів Косолап Діана, Матьоха Матвій, Лопушинська Аріна. Чудовий циркові номери: гімнастика від Рябко Анастасії та Лисенко Мар'яни і жонглювання Леоненка Матвія - зірвали гучні овації присутніх. 



















Старі фотографії нагадали випускникам про їхні шкільні роки, особливо тим, хто закінчив школу 20 років тому. 
Свій клас тепло привітала Силаєва М.Д., а її учениця, медалістка 2000 року Івахненко Марина, подякувала колективу школи за чудові зміни в плані естетики та сучасного обладнання двору, актової зали, класних кімнат і додала, що вона гордиться своєю школою – флагманом освіти Лубен. Далі зустрічі продовжилися в класах і розмовам колишніх однокласників не було кінця. 









Чекаємо вас, випускники, знову наступного року! 
ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар