пʼятниця, 31 січня 2020 р.

Поради малечі про важливі речі

 Грип та застуда - найпоширеніші захворювання, від яких щорічно страждають мільйони людей. Більшість дорослих застуджуються кілька разів на рік, а діти хворіють набагато частіше. 
 Виховуючи ціннісне ставлення до здоров'я, з метою формування навичок профілактики захворювань учителі других класів провели ряд заходів, спрямованих на розширення знань школярів про засоби запобігання вірусним інфекціям. 
 Учні 2-А класу переглянули презентацію про особливості розповсюдження вірусних захворювань, ознайомилися з поняттям «грип», обговорили стратегію боротьби з простудними хворобами. Діти прочитали віршовані « Поради малечі про прості, але важливі речі», склали корисне меню для зміцнення імунітету. 








 Учні 2-Б класу здійснили подорож "Країною здоров'я", де гідом була мама Валерія Яценка Оксана Вікторівна - лікар сімейної медицини. Діти подолали "Вірусний десант", озброїлися знаннями про засоби профілактики та захисту від інфекцій, навчилися зміцнювати імунітет, склали "План боротьби з вірусами". Оксана Вікторівна роз'яснила як впізнати захворювання при перших симптомах і наголосила, що обов'язково необхідно звернутися до лікаря. 


 Учні 2-В класу відвідали шкільний медпункт, де під час бесіди з медичною сестрою Кучерук Аліною Анатоліївною обговорили заходи по збереженню та зміцненню свого здоров'я. Діти продемонстрували відомі їм засоби особистої гігієни, подивилися мультфільм « Як вберегтися від застуди» із циклу « Корисні підказки». 

Отже, щоб успішно протистояти спробам хвороботворних мікробів атакувати організм, необхідно уникати контакту з хворими людьми, вчасно проводити профілактичні щеплення, зміцнювати свій організм, вживати в їжу продукти, що підвищують імунітет.
Учителі других класів.

Немає коментарів:

Дописати коментар