четвер, 30 травня 2019 р.

Ура! Екскурсії!

  За концепцією Нової української школи освітній процес не обмежується стінами класу. З метою розширення світогляду учнів, використовуючи діяльнісні методи навчання, вчителі організували для наймолодших школярів екскурсії по рідному місту. 
  Учні 1-А та 1-В класів побували на залізничному вокзалі та в школі машиністів. Начальник вокзалу розповіла дітям про роботу касира, чергового по вокзалу, показала пульт керування рухом потягів. 
 З метою розвитку естетичних смаків та популяризації мистецтва, школярі насолоджувалися в картинній галереї роботами учнів Лубенської художньої школи.








А похід до краєзнавчого музею сприяв збагаченню знань про свій рідний край, культурні та історичні надбання наших предків.
  Завдяки педагогіці партнерства, за підтримки батьків, учні 1-Б класу здійснили екскурсію на Лубенський молочний завод - одне з найбільших харчових підприємств Полтавщини. Виготовлена з натурального молока продукція "Гармонія", не просто поживна, а й надзвичайно корисна та смачна.
 








  Наступного дня діти побували на підприємстві ТМ "Наша пекарня", продукція якого вже давно й заслужено користується попитом у споживачів. Учні побачили як працює надсучасне обладнання у млині, дослідили процес випікання хліба, скуштували неймовірно смачні булочки.
       
     















 Не менш цікавою видалася екскурсія на завод Лубнимаш - одне із провідних підприємств по проектуванню та виготовленню обладнання для зерна та зернопродуктів. Школярі мали змогу побачити як виготовляють сучасне устаткування для елеваторів, а на згадку ще й подарунки отримали. Щира вдячність Березі С.М. за батьківську ініціативність і родині Тараненків за транспортну підтримку цих заходів. 









Таким чином, проведені екскурсії, як цілеспрямований освітній процес наочного пізнання оточуючого середовища, задовольнили духовні, естетичні, інформаційні потреби учнів, сприяли формуванню патріотизму, любові до рідного краю. 

Учителі перших класів

Немає коментарів:

Дописати коментар