понеділок, 27 травня 2019 р.

Прощавай, дитинство!

 Наближається до завершення навчальний рік. Проведена державна підсумкова атестація в 4-х класах. 

  Традиційне родинне свято «Прощавай, початкова школо!», яке відбулось у закладі освіти 24 травня, стало своєрідним підсумком рівня сформованості компетентностей учнів за період навчання в початкових класах. Актова зала була переповнена гостями дійства. На «випускний» завітали не лише батьки дітей, а й бабусі, дідусі, друзі родин. І не дивно, тому, що в основну школу вливається найбільша паралель в місті – 120 учнів. Команда педагогів наполегливо готувала молодших школярів до переходу в середню ланку навчання, розвиваючи в них старанність, допитливість, бажання вчитися, виховуючи активну життєву позицію. Талановиті, креативні перші вчителі Степура Т.А.(4-А), Погрібна А.М.(4-Б), Тимошенко Л.Г. (4-В), Крістіян Т.О.( 4-Г) підготували для своїх випускників відеозвернення з теплими побажаннями досягати успіху в п’ятому класі. 













Кожна дитина зі сцени демонструвала присутнім свої здібності. Під керівництвом педагога-організатора Лохвицької І.С. і вчителя музичного мистецтва Чеверди О.А. лунали пісні про рідну Україну, школу, дитинство. Вірші, гуморески про чотири роки шкільного життя викликали у присутніх лише позитивні емоції й гучні оплески. 







Як одна прекрасна мить пролетіло навчання в початковій школі. Щирі слова подяки від батьків за становлення юних особистостей прозвучали на адресу адміністрації, вчителів.




















 Зворушливе виконання четвертокласниками випускного вальсу було доказом того, що дитинство вже закінчується.








 Попереду інші освітні вимоги, нові вчителі. Майбутні класні керівники Білан Р.О.(5-А), Яцина Н.М.(5-Б), Москаленко Т.О.(5-В), Гончаренко Г.А.(5-Г) познайомилися зі своїми учнями задовго до проведення свята.







 Незвичними були паралельні уроки разом із першими вчителями, які проводились педагогами спільно з метою реалізації принципу наступності між початковою та основною школою. Але творчий потенціал учнів 4-х класів надзвичайно вразив майбутніх наставників дітей саме під час концерту. Випускники виголосили клятву майбутніх п’ятикласників, пообіцявши і батькам, і вчителям примножувати досягнення школи.
Отож, нехай Господь усіх благословляє
У світлу путь на добрії діла,
На правильну дорогу наставляє,
і доля щоб щасливою була!
Заступник директора з НВР А.В. Грибань

Немає коментарів:

Дописати коментар