пʼятниця, 31 травня 2019 р.

Свято Останнього дзвінка


  Свято останнього дзвінка в нашій школі пройшло традиційно: урочиста лінійка, винос Прапора, Державний Гімн – таке все звичне, але не менш зворушливе й хвилююче. Тисяча дітей з батьками вітали востаннє 53-х одинадцятикласників з класними керівниками Біланом Р.О. та Сало В.В. 







  Директор підвів підсумки навчального року і вручив грамоти та премії Департаменту освіти та науки Полтавської ОДА переможцями обласного етапу олімпіад з базових предметів: Лазоренко Я., Крівченку Д., Барсуковій Є, Мусієнко Д., Коломейцевій К., Бондаренку М.. Керуюча справами міськвиконкому Комарова М.Ф. привітала учнів з початком літніх канікул. Заступник начальника управління освіти вручила грамоти департаменту та управління освіти кращим учителям школи. Помічник народного депутата України Іщейкіна К.. Сергієнко Т.С. передала вітання та подяки Самокиші К.Г., Грибань А.В., Цимбал О.І. 

  Першокласники зачитали вірші про випускників, а дівчата 11 класу спільно з 4-м виконали пісню із серіалу «Школа».






  Але найзворушливішливішим моментом свята став танок випускників, який почався з незвичайного привітання: перших учителів Сивобородько Л.М., Рєпіну І.О., Ярмоленко Т.І. діти вивели наперед, вручили оберемки квітів, а вже потім закружляли у вальсі. Право дати останній дзвінок отримали Ус Олександр і Танцюра Ангеліна.






 Ведучі Пилипенко Анна та Овраменко Єгор побажали усім щасливих літніх канікул!

ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар