середа, 29 травня 2019 р.

Подорож до Києва


24 травня учні 6-Б класу здійснили цікаву подорож до столиці України – міста Києва.
На початку екскурсії, діти відвідали Національний музей історії України у Другій світовій війні, який входить до складу величезного меморіального комплексу, що на схилах Дніпра на Печерську. Розташований він у п'єдесталі Батьківщини-Матері – одного з найвідоміший символів Києва та найбільших монументів світу.
 








Екскурсоводи провели дітей «дорогою війни» від перших її днів до перемоги над фашизмом. Кожен із експонатів є частиною, свідком кровопролитної світової війни. Ніхто не залишився байдужим до трагічних сторінок нашої історії.
 







Незабутнє враження склала експозиція «Наші», присвячена військовій звитязі та силі бойового духу українців, які століттями боронили Батьківщину. У центрі – силіконові фігури кіборгів. Це захисники України Ігор Гордійчук («Сумрак»), Анатолій Свирид (позивний «Спартанець»), Валерій Краснян («Барс»), Павло Чайка («Сігл»), Андрій Шараскін («Богема»), Дмитро Ярош («Яструб») та янголи-охоронці медики Яна Зінкевич («Яна») та Всеволод Стеблюк («Айболіт»).
Виставка дає унікальну можливість познайомитися з героями, поглянути їм в очі, адже скульптури виконані за допомогою сучасних технологій 3D-сканування, тому вони максимально точно відтворюють своїх прототипів.
 








Продовжилась наша подорож в Національному науково-природничому музеї НАН України (ННПМ) — одному із найбільших науково-природничих музеїв світу і найбільшому природничому музеї України.
 Екскурсоводи ознайомили нас з відомим, а іноді й несподіваним, сучасним різноманіттям флори та фауни не тільки України, а й різних куточків планети.
 

 








Учні отримали незабутні враження та з нетерпінням чекають наступної подорожі.
                                                 Кривуненко С.М., класний керівник 6-Б класу

Немає коментарів:

Дописати коментар