пʼятниця, 10 травня 2019 р.

Тиждень природничих наук

 У рамках проведення тижня природничих наук було проведено ряд заходів і з географії. Учні нашої школи були активними учасниками виставки стінних газет, теми яких розкривали зміст навчального предмету. 












  У  шостих класах  проведена вікторина, під час якої учні паралелі продемонстрували свої знання з географії. І учні, і вчитель упевнилися в тому, що продовж навчального року діти дійсно поповнили свої знання з цього цікавого предмету. 










Наближається День Європи. І десятикласники нашої школи вирушили у віртуальну подорож країнами Євросоюзу. І не просто країнами цієї спілки, а найближчими сусідами України: Польщею, Румунією, Угорщиною і Словаччиною. Було дуже цікаво! 
                                                    








 Учням сьомих класів було дуже цікаво брати участь у захоплюючому брейн-рингу, під час проведення якого вони продемонстрували не тільки знання з географії, а й свій артистизм. Крім теоретичних запитань було завдання-пантоміми – за допомогою міміки треба було зобразити певні природні явища. Хоч як складно було, але команди правильно їх вгадували! 
                                                      






 Учні восьмих класів здійснили цікаву подорож природними національними парками України, яку їм підготували учні старших класів Левчук Анна, Овраменко Єгор, Косенко Інна та Павліченко Євгенія. Були поповненні знання про найцікавіші природні національні парки України, учні ознайомилися з історією їх заснування, природними компонентами цих природних комплексів, із змістом роботи. 
 Хотілося б відмітити учнів-старшокласників, які під час вікторини стали помічниками вчителів, були дійсно модераторами всіх заходів. Це Панова Марія і Касяненко Анастасія, Мірошніченко Ліза та Осаулко Вікторія. 

  Сподіваємося, що в результаті проведення предметного тижня учні не тільки впевнилися у своїх знаннях з географії, але й отримали додатковий стимул для її вивчення. Адже географія - відкриття для кожного навколишнього світу! 
Учителі природничих наук

Немає коментарів:

Дописати коментар