середа, 29 травня 2019 р.

Екскурсія до пожежної частини

  Є професії, про які ми знаємо здебільшого з фільмів, телевізійних новин, сторінок книжок. Саме до такої категорії й належить небезпечна, важка, але дуже необхідна професія пожежника. 
    






Як же насправді відбувається чергування пожежної бригади? Як швидко автомобіль дістається до потрібного місця? До якого поверху може дістати пожежна драбина? Аби дізнатися відповіді на ці та безліч інших запитань, учні 2-В та 2-Г класів з класоводами Буторіною О.М. та Смаль І.Ю. вирушили на екскурсію до пожежної частини.








 
 Начальники караулів пожежної частини Журавель Павло Сергійович та Ставицький Дмитро Анатолійович цікаво та змістовно розповіли про роботу пожежників. Під час екскурсії діти, побачили сучасні прилади гасіння пожеж, новітню пожежну машину(АЦ-4-60(5309)505М)) та екіпаж у повній екіпіровці. 







  Вогнеборці нагадали дітям основні причини виникнення пожеж та повторили з ними правила пожежної безпеки. Діти переконалися, що професія пожежника є дуже відповідальною, цікавою та героїчною. Адже той, хто рятує життя інших людей, заслуговує найвищої поваги. 







  Висловлюємо щиру подяку начальнику Лубенського РВ УМНС УКРАїНИ Башлію Володимиру Петровичу за сприяння у проведенні екскурсії. 

Буторіна О.М., Смаль І.Ю.

Немає коментарів:

Дописати коментар