четвер, 9 травня 2019 р.

День пам’яті та примирення

 Напередодні 8 травня учні 4-х класів прослухали усний журнал, підготовлений старшокласниками про маки, які стали символом перемоги у Другій світовій війні, а потім на уроці трудового навчання виготовили власноруч квіти та розмістили на стенді «1939-1945 ПАМ’ЯТАЄМО ПЕРЕМАГАЄМО». 

































  Усе далі відходять у минуле грізні роки Другої світової війни. Але не згасає пам'ять про тих, хто поклав на вівтар перемоги своє життя. Той, хто пережив цю війну, ніколи не зможе про неї забути! Вона назавжди залишиться в їх пам'яті і серці! І молоде покоління, яке народилося вже після тих подій, повинні завжди зберігати пам'ять про цю страшну війну.
 8 травня в 5-Б класі (кл.керівник Семенова І.В.)  під гаслом «Ніколи знову», відбулась виховна година до Дня пам’яті і примирення та до 74 річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Її метою було поглибити знання учнів про героїчне минуле нашого народу, допомогти усвідомити велич подвигу українців у Другій світовій війні, виховувати в учнів шану і повагу до тих, хто ціною власного життя здобув перемогу у війні і здобуває перемогу на сході України в наші дні.
У День пам’яті та примирення учні 6-х класів вшанували героїв Другої світової війни в Центральному парку: діти підготували виступ про незгасну пам’ять поколінь, які більше 70 років вшановують живих і загиблих тієї далекої та сучасної гібридної воєн. Вони поклали квіти як вияв поваги до захисників та прагнення миру на землі. 





ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар