вівторок, 5 лютого 2019 р.

День безпечного Інтернету

 5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.
  Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.
 Цього дня учні шостих класів (уч.Семенова І.В.) переглянули пізнавальні ролики про безпечне користування інтернетом.
















А захоплива командна гра “Безпечна подорож до країни Інтернет” допомогла засвоїти головні правила користування Інтернетом та скласти кодекс розумного користувача Інтернетом.
  






Для 7-В класу було проведено виховний захід "Що я знаю про безпечний Інтернет? " (уч. Семенова І.В., Голяка Б.І.). Діти охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті, склали асоціативний кущ "Інтернет" та весело пригадали інформатичні терміни за допомогою гри "Хто я?"

 






Учні 7-А та 7-Б класів презентували свої творчі проекти «Переваги та недоліки Інтернету», визначали негативний вплив мережі на розвиток підростаючого покоління. Свої висновки вони реалізували через електронні презентації, які потім демонстрували на уроці.














Для учнів 9-х класів (уч.Семенова І.В. та Бормовий В.В.) провели виховну годину з теми #Stop_Sexтинг. Сексуальні ризики інтернету, метою якої було сформувати в учнів уявлення про актуальні ризики в Інтернеті, пов’язані з надсиланням власних інтимних фото.








 Старшокласники розробляли інформаційні буклети, де визначали шляхи попередження негативного впливу роботи в Інтернеті, ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів для підлітків, наголошувалося також і на позитивному та корисному використанні інформаційних технологій.
ЗД з НР Самокиша К.Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар