вівторок, 5 лютого 2019 р.

“Срібне кохання”

  Чарівний світ поезій…Чи можна розгадати його таємні, чаруючі сили? Поезія - це те, що створено людиною, її думкою, почуттями, уявою. З кожним прочитаним рядочком ми починаємо відчувати, що поетичне слово містить у собі якусь незриму, непомітну й водночас велику силу. Воно народжується не на Землі, а десь у височині блакитного неба.
 Ведучі літературного свята “Срібне кохання” одинадцятикласники Гончаренко Уляна та Кабанець Андрій поринули у світ поетичного слова поетів "срібної доби". Це був особливий час і жили в ньому особливі люди, бажаючі все пізнати через поетичне слово.Ось уже понад 100 років ця поезія змушує битися в унісон закохані серця - А.Ахматова, В.Маяковський., С.Єсенін, М.Цвєтаєва. Цей список можна було б продовжити,але саме із інтимною лірикою цих поетів сьогодні поєднаємось і проникнемось.
 Кращі зразки поезій звучали у виконанні Іващенко Ірини, Нечипоренко Світлани, Захарченко Анни, Карпець Анастасії,  Дацій Анни-Марії,  Колісник Анастасії, Деркача Владислава, Захарченко Олени, Захарчук Сергія, Лазоренко Яни,Хоменка Владислава. 
Школярам вдалося чудово втілити дух поетичного слова, його милозвучність та досконалу довершеність, навели незримий міст між музикою, живописом, зарубіжною та українською літературою.



Учитель Горбенко С.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар