понеділок, 4 лютого 2019 р.

Зустріч випускників

 Традиційно в першу суботу лютого у школі відбулася зустріч випускників. Ведучі свята Пилипенко Анна (10-Б) та випускниця 2018 року Романова Юлія тепло привітали всіх присутніх і нагадали про шкільні роки. Порадував гостей танок учасників зразкового колективу спортивного бального танцю «Стиль», пісні у виконанні Аношкіної Інни та учениць 9-А класу. 













 Не залишила байдужими весела сценка про шкільне життя від Миронова Андрія та Семенової Ярослави (5-Б), які наголосили, що учителі продовжують вчити нове покоління Х. Але найбільшими оплесками зустріли випускника 1956 року, лікаря-офтальмолога Кравченка В.А., який розповів про те, якою була наша школа у роки його навчання, як училися, як ставали людьми. 







Молодша група шкільного ансамблю виконала запальну пісеньку «Посміхнись». Учні 8-Б запропонували флеш-моб. А наприкінці гостей чекав справжній сюрприз: відеоряд фотографій із їхнього шкільного життя. 










 Приходьте, дорогі випускники, приводьте уже своїх дітей. Тут завжди вам раді і горді вашими перемогами, досягненнями, тим, що ви стали гідними людьми. 
ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар