четвер, 7 червня 2018 р.

День дружби

 Яскравим та веселим видався четвер, 7 червня у пришкільному таборі «Сонечко». Зранку діти побували на святі до Дня дружби. Разом із ведучими (вожатими Мусієнко Д. та Распусковим А.) дітей чудово розважали Незнайко та Мальвіна (Олійник М., Гончаренко У.). Упродовж свята діти говорили про своїх друзів, розповідали, яким треба бути, щоб з тобою дружили інші. Глядачі допомагали Мальвіні створити Закони дружби, в той самий час пояснюючи Незнайкові, яким має бути друг. Особливе захоплення у дітей викликали конкурси, адже щоб перемогти у них, необхідно бути веселими, сміливими та вмілими. Улюблені флешмоби та руханка «Ми йдемо шукати друга» додали ще більше відчуття свята та гарного настрою. Потім ведучі запропонували дітям намалювати малюнок на тему «Мій найкращий друг». Чудові дитячі роботи прикрасили галерею творчих робіт табору. 













  Із країни дружби наші діти вирушили на екскурсію до Лубенського хлібозаводу. Аромат свіжовипеченого хліба ніби запрошував завітати до цехів. І ось ми спостерігаємо, як замішується тісто, як формуються ще сирі хлібинки, а ось вже працівники-пекарі відправляють хлібні заготовки до печей. Шанобливі господині пригостили нас дуже смачним свіжим хлібчиком. Діти із великим задоволенням його з’їли та подякували за пригощання і чудову екскурсію. 
                                  
 






 










Наступною зупинкою сьогоднішньої подорожі став дитячий парк. Тут ми теж пограли в різноманітні ігри, що допомагають дружити та створили величезне коло дружби. Взявшись міцно за руки, діти пообіцяли, що самі будуть хорошими друзями та поважатимуть своїх товаришів. Адже друг — це найкраще, що в тебе може бути, і найкраще, чим можеш бути ти.

Вихователь ІІ загону Ярмоленко Т.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар