четвер, 28 червня 2018 р.

Випуск 2018

  Ось і позаду 11 років навчання і 59 випускників, ошатно вбраних, трішки зніяковілих від загальної уваги, ідуть з класними керівниками Скляровою Л.Л., Кабушкою О.М. на Володимирський майдан на останнє шкільне свято – Випускний бал. Теплі слова з побажанням щасливого майбутнього лунають зі сцени, і ось ведучі, учні тепер уже 10-А класу Пилипенко А. та Овраменко Є. запрошують медалістів на церемонію нагородження. До трибуни підходять за золотою медаллю Дацюк А., Кошель Н, Кошова Є., Криворот Н., Охріменко В., а потім за срібними Іванова М., Киричевський К., Пантюхіна Т., Юрченко В. Запущено в небо кульки бажань, відлунали звуки останнього шкільного вальсу і святкування продовжилося уже в колі шкільної родини. 






 Свято почалося з вітального слова директора Володимира Миколайовича. Випускники підготували пісні та привітання для батьків та учителів. Батьки зняли веселе кіно для дітей, а в привітальному слові дякували школі і бажали щасливого майбуття своїм уже дорослим дітям. Учителі підготували сюрприз: під перероблену пісню про випускників другої школи у виконанні Лохвицької І.С. виконали запальний циганський танок. Родзинкою свята став виступ команди КВН із числа учнів 11-А та 11-Б класів під керівництвом Склярової Л.Л, у якому згадали шкільне життя від буфету до ЗНО. 















  І ось нарешті наочікуваніша хвилина: заступник директора з НВР Грибань А.В. прочитала накази про випуск учнів, які отримали повну загальну середню освіту. Директор Дем'янець В.М. вручив атестати і сказав теплі, зворушливі слова про кожного випускника. 
  






Погасли святкові вогні у залі, та нехай не гаснуть щасливі зірки для наших дітей. Нехай вони знайдуть свій шлях у житті і не забувають рідної школи, яка завжди чекає своїх випускників. 

ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар