вівторок, 12 червня 2018 р.

День пригод


На білому світі багато пригод, 
В які потрапляє щоденно народ. 
Пригода пригоді - велика різниця. 
Чи в школі, чи в таборі - завжди згодиться!

     Сьогодні в нашому таборі “День пригод ”. Пригоди люблять і діти, і дорослі. Отримавши завдання, вожаті кожного загону за кілька хвилин організували та підготували оригінальні візитки загонів. Вожаті у нас супер молодці! Вміло організовують і найменших дітей табору, і найстарших. 
 Цікавими були спроби лазерного шоу, коли діти маленькими лазерами малювали малюнки на стіні та підлозі. Цими ж лазерами шукали своїх вожатих та вихователів. Задоволення та незабутні враження отримують діти від мильних бульбашок. Упродовж дня по всій території табору можна було побачити, як літній вітерець підхоплює ці чарівні кульки та розносить їх на різні боки. 





  Родзинкою цього дня стала дуже популярна гра-квест “Солодкий скарб”. 


Ця гра поглибила знання дітей про природу рідного краю, її красу та самобутність. Закликала учнів до занять спортом, зміцнювала партнерські зв’язки між вихователем та вихованцем. Виконуючи завдання квесту діти зрозуміли, що для того щоб знайти “солодкий скарб”, потрібно працювати дружно та злагоджено, бути уважним і спостережливим, уміти розгадувати загадки та радіти власним успіхам. 

   Першою до «скарбів» дісталася команда другого загону. Як завжди, у таких змаганнях перемагає дружба, і тому всі учасники квесту, що з таким запалом виборювали перемогу, впорались із завданням та отримали смачне частування. 








  Попереду літо! Хай приємні пригоди наповнюють життя кожного! 
Вихователь 3 загону Тимошенко Л.Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар