понеділок, 11 червня 2018 р.

День сміху


  11 червня в пришкільному таборі «Сонечко» було проведено День сміху. Під час святкування якого діти мали нагоду взяти участь у конкурсі на кращого гумориста, вікторині каверзних питань, продекламувати вірші Грицька Бойка і пограти в ігри-веселинки. 








Також ведучі заходу Гончаренко Уля й Мусієнко Даша затанцювали з усіма школярами запальні флешмоби. Такі дископаузи закружляли і звеселили кожного. 







А вожаті підготували для своїх підопічних чудову сценку про вихованців дитячого садка. Цікавим для всіх загонів став конкурс «Хто перший». Під час нього учасники різного віку пов’язували хустки на повітряні кульки на швидкість. А конкурс на краще обличчя розвеселив юних вихованців табору, адже діти намагалися створити кумедні портретики власними руками. Кожен зміг відчути себе художником карикатур. Всі переможці вікторин і конкурсів були нагороджені грамотами. 

  У результаті дітки з «Сонечка» отримали масу позитивних емоцій і посмішок. День сміху подарував табористам веселий настрій і приємні згадки про гуморини. 










Вихователь 4 загону  Дацюк А.М.


Немає коментарів:

Дописати коментар