середа, 6 червня 2018 р.

День бантика

 6 червня у пришкільному таборі "Сонечко" пройшов День бантика. Проведення тематичного дня створило атмосферу творчості, грайливості, гарного настрою та посмішок. Дітям було цікаво дізнатися історію виникнення бантика, як атрибуту одягу та зачіски. З давніх- давен люди для того, щоб з’єднати різні деталі одягу, використовували шнурки та стрічки. І таким чином виник бантик, який можна легко зав’язувати і швидко розв’язувати. Не лише дівчатка, а й хлопчики залюбки прикрашалися бантиками. Не відставали від дітей і вихователі та вожаті: бантики стали елементами їхньої зачіски. 


 Програма свята була насичена конкурсами, піснями, флешмобом і навіть показом моди. Дівчата хизувалися різноманітними зачісками, а хлопці демонстрували на моделях своє вміння зав’язувати бантики. 

Також на святі визначили переможців у номінаціях: «Найменший бантик», «Найбільший бантик», «Найкреативніший бантик», «Найбантніший загін». Відповідаючи на запитання вікторини, наші "бантики" виявилися хорошими знавцями мультфільмів. Наприкінці свята кожен загін створив чудовий букет із бантиків. 


  Тож не соромтеся прикрашати свій одяг та зачіску бантиками. Будьте креативними та модними! 

Вихователь II загону Цимбал О.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар