пʼятниця, 15 червня 2018 р.

Закриття табору

Ось і настав день закриття табору «Сонечко». Учні були трішки засмучені, але в повітрі все одно відчувалося свято. Воно розпочалося з святкового гала-концерту.  Діти вражали своїми танцювальними, вокальними та акробатичними здібностями. Зокрема, лунали пісні у виконанні Гладишевич Маріанни «Зелений гай» та Семенової Ярослави "Дитинство", а ще звучали пісні "Ми – козачата», «Калинова Україна», «Ми - веселі малярі», «Гей розвивайся дуб зелененький», «Рідний край» у виконанні вихованців табору.


А потім розпочався справжній танцювальний марафон :
танок «Міша Гумі Бер» від першого загону, «Танцювальний мікс» від Максима Брулевича та Аліси Воропай (2 загін), сучасний танок «Танок під ліхтарем» та «Вальс» у виконанні Матьохи Матвія та Косолап Діани (3 загін ) та сучасний танок у виконанні Костриці Насті та Скотнікової Поліни (4 загін).



Також вихованці мали змогу поділитися веселими моментами, які трапилися з ними в таборі, попрощатися з новими друзями. Найактивніші учасники конкурсів були нагороджені грамотами.
Хочеться подякувати директору школи Дем'янцю В.М., начальнику табору Буторіній О.М. та всім вихователям, вожатим, працівникам табору за натхненну роботу. 
За час табірної зміни діти потоваришували, краще пізнали один одного, навчилися працювати у колективі, дізналися багато цікавого, розкрили свої таланти та вподобання, усвідомили важливість здорового способу життя, піклування про здоров’я змалечку. Вони вже зараз цікавляться, чи буде і наступного року працювати табір, планують свій майбутній червневий відпочинок. 
Тож ми всі з нетерпінням будемо чекати наступну табірну зміну.
Начальник табору Буторіна О.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар