субота, 30 червня 2018 р.

Літній відпочинок у Карпатах

 Наприкінці червня, для учнів 7-8 класів була організована пізнавальна екскурсія-подорож, яка тривала 7 днів (20-26 червня). Програма туру вражає своєю насиченістю, адже за тиждень дітям потрібно було відвідати чимало дивовижних пам’яток Карпат та Одеси. Початковою точкою екскурсії стало смт. Ворохта, що розташоване в Івано-Франківській області. На березі річки Прут був розбитий табір з палатками. Мальовничі краєвиди, неймовірно чисте повітря, єднання з природою… Що може бути кращим для приємного відпочинку?! Таким запам’яталося селище Ворохта, де було проведено два дні подорожі. 
  Сумувати чи нудьгувати не було часу. А найголовнішою родзинкою, яка чекала на дітей був підйом на Говерлу. Не дивлячись на те, що погода в той день бажала кращого, наші мандрівники виявились дуже сміливими і завзятими. Сходження на гору, хоч і було тернисте, але в одночас цікаве і захоплююче, адже всіх об’єднувала спільна мета – дістатися вершини. Далі по маршруту чекало селище Солотвино, яке є одним із найдавніших поселень Прикарпаття. У цьому місці панує особливий колорит, адже географічно селище межує з Румунією. Наступною зупинкою туру була культурна перлина нашої країни – місто Львів. І знову – екскурсії містом, безліч фото напам’ять, і звісно – львівський шоколад! 
  






Місто Одеса завершувало екскурсійну подорож. Культурні пам’ятки, історичні місця, а найголовніше – море. Усе це було в насиченій програмі Одесою. Після Одеси, на втомлених (але безмежно щасливих) мандрівників, чекав потяг додому. Діти отримали змогу побачити, що в Україні є чимало місць , де можна гарно відпочити, з користю провести час, відкрити щось нове для себе. Ця екскурсія-подорож відкрила для учнів нову Україну.










Вчитель біології Москаленко Т.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар