пʼятниця, 1 червня 2018 р.

День захисту дітей


В червневий перший літній день
Святкуємо День захисту дітей.
Хай війни лихії з Землі зникають,
А люди у щасті, добрі проживають,
Хай посмішка дитяча злобу руйнує,
А мудрість і добро життя будує.
Хай світанки наші щасливі будуть,
Хай в злагоді й мирі проживають люди.
Цей світ існує, щоб жить і радіти
Тож хай щасливо співають діти! 


Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії.
Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще.
 Цього дня Центральний парк культури та відпочинку перетворився на справжню Країну дитинства, розваг та веселощів. Організатори подбали про те, щоб особливо головним відвідувачам, а також усім, хто завітав на свято, було створено відповідний настрій, щоб ніхто з дітвори не нудьгував, щоб кожен знайшов для себе щось цікаве 
  Насамперед увагу багатьох привертав майданчик біля міського фонтану, де тривала концертна програма. Нашу школу на цьому святі гідно представили Запорожець Дар'я, Лохвицька Дарина, Семенова Ярослава, Міценко Марія, Веліксар Алла, Косенко Інна, Попова Анна та Леоненко Єгор, які зривали бурхливі оплески під час виконання своїх яскравих номерів.










 
  А вихованці табору "Сонечко" відвідали святковий концерт у "Київській Русі" та   взяли участь у конкурсі малюнка на асфальті "Моє щасливе дитинство".  Діти виявили надзвичайну фантазію та уяву, яку втілили в своїх малюнках. Основа їхніх мрій - мир, щаслива родина, літо. В нагороду за свої старання всі учасники отримали заохочувальні сувеніри та  призи. 















Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар