середа, 24 травня 2017 р.

У світі професій

 Виробництво хліба - захоплюючий процес. А яка запашна та смачна скоринка свіжоспеченої паляниці! 18 та 25 травня учні 2-В (уч.Тимошенко Л.Г.) та 2-Г класів ( уч.Крістіян Т.О.) ознайомилися з професією пекаря на Лубенському хлібозаводі.








 А учні  3-В класу (вч.Паріста А.М.) відвідали підприємство  "Наша пекарня". Школярі дізналися, що  хліб на даній пекарні випікається не на металевому, а на кам’яному поді, і за всім процесом слідкує комп’ютер. Саме тому хлібобулочні вироби ніколи не бувають недопеченими чи навпаки, перепеченими. Вони завжди такі, які повинні бути згідно розроблених технологій .








 25 травня учні 3 -Б (уч. Сидоренко Т.В.) відвідали майстер-клас із приготування піци від кухарів ресторану «La Vita». Школярі спробували себе у ролі піцайоло(той, хто виготовляє піцу), повторили правила етикету та поспостерігали за роботою офіціантів.  Під час кулінарного дійства кухарі розповідали дітям історію виникнення піци.
У веселій дружній атмосфері піца смакувала якнайкраще!















З  метою популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також всебічного розвитку кожної дитини паралель 2-их класів відвідала ДЮСШ. 











Заступник директора з НВР Грибань А.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар