пʼятниця, 12 травня 2017 р.

День дружби


Дружба, дружба над усе ,
Дружба радість нам несе,
Дружба всім нам дорога
Дружба жити помога.

 12 травня   в початковій школі День дружби об’єднав молодших школярів  у цікавих тематичних заходах.Так класоводи 2-х класів Степура Т.А.,Погрібна А.М.,   Тимошенко Л.Г., Крістіян Т.О. провели заходи на тему "Дружба - найбільший скарб", метою яких було узагальнення знання дітей про дружбу, формування почуття дружнього ставлення до людей, виховання людяності та чемності. Підсумком дня став перегляд концерту "Дружба нас єднає" у кінотеатрі "Київська Русь".























  А учні 3-В класу під керівництвом учителя Парістої Аліни Миколаївни відвідали підшефний дитячий садочок «Берізка»  й стали справжніми друзями з вихованцями груп «Волошка» (вихователь Людюмила Кретчмер), «Мальва» (вихователь Ніна Горбик), «Калинка» (вихователь Віта Солодовник).      Напередодні   Дня матері третьокласники допомогли  дітлахам виготовити власноруч  вітальну листівку для матусь. Пацаган Софійка розповіла  дошкільнятам, як відзначається  це свято в різних країнах світу.
  







Працювали діти в групах, в кожній із яких були наставники-третьокласники , які на тільки спостерігали за роботою маленьких товаришів, але й давали поради, як краще прикрасити подарунок мамі. А двоє хлопчиків вирішили сконструювати для своїх матусь новітні автомобілі та наполегливо працювали, щоб також порадувати неньок.








Спільна  колективна праця принесла справжнє задоволення, як  дошкільнятам, так і учням.   Сподіваємося, що  дружня зустріч була не останньою. Ті  батьки,  які оберуть  для навчання нашу школу  в жовтні зможуть розпочати підготовку  своїх дітей до 1-го класу. А через рік ми радо приймемо їх до нашої шкільної родини. 
 У 4-В класі вчитель Буторіна О.М. провела годину спілкування, присвячену Дню Матері. Учні дізналися про історію виникнення цього свята, підготували презентації з вітаннями для матусь. А Запорожець Даша подарувала всім присутнім чудову пісню про батьків.







   У  переддень свята  четвертокласники ще й відвідали  концерт з нагоди Дня   матері, на який отримали запрошення від депутата міської ради, мами нашої учениці, Скуратовської Катерини Дмитрівни, яка очолює  роботу в підшефному мікрорайоні  № 6. Ведучі, учениці нашої школи  Скуратовська Карина(5-А), Медведєва Олександра(6-В) відкрили захід  у великій залі «Київської Русі», у якій не вистачило місця  всім бажаючим   бути присутніми на святі. Найщиріші вітання   звучали  на адресу найдорожчих у світі людей – берегинь родинного вогнища. Міський голова Олександр Петрович Грицаєнко нагородив подяками й матусь  дітей нашої школи: багатодітну маму, яка плекає 4-х дітей, Федорову Євгенію Володимирівну та Ірклієнко Наталію Василівну, яка виростила своїх двох донечок і взяла під опіку ще двох хлопчиків. Доземний уклін Вам, міцного здоров’я,  Божої підтримки. Марія Міценко (5-А)  зворушливо виконала пісню «Дякую батькам». Організатори свята подякували школі за співпрацю та активну участь наших учнів у проведенні заходу.
















Заступник директора з НВР А.В.Грибань.

Немає коментарів:

Дописати коментар