середа, 24 травня 2017 р.

Прощавай, початкова школо!


Роки, роки, невпинні, невблаганні 
Вони пливуть рікою в небуття 
В безодні тихо тануть і зникають 
На жаль рокам немає вороття 
Життя -це таємнича книга 
І скільки в ній незвіданих доріг 
Ти озирнешся і помітиш 
Як швидко пролетів за роком рік.

  У Лубенській ЗОШ № 2 існує добра традиція проведення наприкінці навчального року чудового родинного свята в паралелі 4-х класів. Відбулося своєрідне підведення підсумків навчання дітей у початковій школі, яка є незвичайною країною Знань, де учні вперше зустрілися, згуртувалися та активно готувалися до наступного етапу життя – навчання в основній школі. Цього року у святково прикрашеній залі об’єдналися в єдину шкільну родину діти та батьки під керівництвом учителів Кравченко Ніни Василівни (4-А), Кисляк Лідії Василівни (4-Б), Буторіної Олени Миколаївни (4-В). Розпочався захід першим у житті четвертокласників випускним вальсом, який надзвичайно підкреслив урочистість події


  Ведучі Лохвицька Дарина та Андрущик Ярослав (4-А) з гумором розповідали присутнім про незабутні моменти чотирьох шкільних років. Щирі слова вдячності на адресу своїх перших учителів звучали від дітей та їх батьків. З останніми настановами звернулися до присутніх і педагоги, які говорили про значення співпраці сім’ї та учителів в основній школі. На сцені гості побачили справжній калейдоскоп юних талантів. Файні хлопці – козаки (учні 4-В класу Шеремет Я., Кузьменко С., Ладика В.) продемонстрували своє красномовство під час написання листа до Міністерства освіти. Під керівництвом учителя музичного мистецтва Чеверди О.А. ансамбль хлопців виконав пісню «Сім шляхів».

















Майбутня зірочка української естради Запорожець Даша подарувала гостям пісню «Буде Україна на Землі!». А Марченко Ніка, Колісник Яна (4-А), Голуб Марія (4-Б) порадували присутніх своєю граціозністю.













Не залишився поза увагою жоден випускник початкової школи.












Батьки переконалися, що їх діти справжні особистості , які ще й мають чудово розвинуте почуття гумору. Звучала й щира подяка від дітей керівництву школи : 
Спасибі керівництву школи 
За те, що школа-дім наш рідний. 
Не підведем її ніколи,
ЇЇ ми слави будем гідні! 
На святі були присутні й майбутні класні керівники Ярмош А.І.(5-А), Кривуненко С.М.(5-Б), Лисак А.М.(5-В), які вже вивчили дитячі колективи, а тепер познайомилися і з родинами дітей. 
Отже , можна сміливо сказати, що наступність відбулася.
      Дорогі діти! 
У таємниці наук найперших проникли. 
Багато праць у вас позаду - 
Більше їх буде, друзі, попереду! 
Стане складніше ваша програма, 
Навряд чи вирішить вже завдання вам мама. 
Буде і тато свій лоб потирати - 
Значить, все доведеться самим вирішувати. 
Портфель самим треба буде носити - 
Соромно про це вже маму просити. 
Намагайтеся робити самостійно вправи - 
Доросле життя на поріг прийшло гучно. 
Школи середньої ви тепер учні ! 
Закінчилося свято флешмбом «Ми - майбутнє України!». 







Адміністрація школи висловлює подяку педагогу-організатору Ірині Сергіївні Лохвицький за професіоналізм, проявлений під час підготовки до проведення виховного заходу. 
Заступник директора з НВР А.В.Грибань

Немає коментарів:

Дописати коментар