понеділок, 15 травня 2017 р.

Познайомимося з Європою ближче!

 Одними із основних чинників сучасної особистості є високі почуття толерантності та поваги до життєвих цінностей інших народів, взаєморозуміння та духовна єдність між людьми різних народів, поглядів та переконань.
  Кожного року у третю суботу травня відзначається День Європи в Україні. У ці дні проводяться заходи та свята, що зміцнюють єдність Європи та її громадян і зближують народи держав - членів ЄС. Не залишаються осторонь цієї події й працівники та відвідувачі Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика. 
 Напередодні Дня Європи в Україні багато цікавого, невідомого, загадкового, що таїть в собі Європа, дізналися учні 8-В класу Лубенської ЗОШ №2. Завідувач відділом обслуговування Олена Самойленко та бібліотекар Лариса Гончарук підготували для них пізнавально-розважальну програму - бібліотечний геокешинг «Країнами світу європейського ґатунку». Під час цієї незвичайної гри учасники з легкістю відповіли на всі запитання вікторини, розгадали «Єврокросворд», знайшли «третього зайвого» та відгадали відомих казкових героїв європейського походження. На заключному етапі розважальної програми завідувач відділом інформаційного сервісу Оксана Ходоровська та бібліотекар ВІС Віталіна Курильчук продемонстрували захоплюючу та пізнавальну відео-презентацію «Вау, оце бібліотека!», під час якої учні дізналися про 4 найяскравіші бібліотеки Європи. 














Больбот О.М., класний керівник 8-В класу

Немає коментарів:

Дописати коментар