понеділок, 15 травня 2017 р.

Міжнародний День сім'ї

  15 травня наша країна відзначає Міжнародний день сім'ї - день наших з Вами родин. Це свято безмежної любові й вдячності тим, хто дав нам життя й виводить на самостійну дорогу.
 Саме цього дня родина Артюха Артема, учня 3-Б класу гідно представила Лубенську ЗОШ №2 на спортивно-розважальному святі "Тато, мама, я-спортивна сім'я", яке проходило під девізом «Фізкультуру кожного дня – кожній дитині! Фізкультуру у вихідний – кожній родині!» та було організоване відділом сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради та управліням освіти. Роль суддів на змаганнях традиційно виконували головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому Іван Тузов і заступник директора Лубенської ДЮСШ Юрій Тягній.
  Участь у заході брали 9 сімейних команд з усіх шкіл міста. Програма спортивних змагань була дуже насиченою: учасники стрибали в мішках, виконували вправи з м'ячем, долали перешкоди з обручами та навіть повзали на животі по лаві.












 Особливої  витривалості потребувала фінальна естафета, в якій наша команда стала першою!







 Активно підтримували свого товариша Артема учні 3-Б класу під керівництвом учителів Сидоренко Т.В. та Семенової І.В. Веселі кричалки та  плакати, виготовлені за допомогою дружнього батьківського колективу, підбадьорювали команду-родину й стимулювали їх до перемоги.  Нагороджували учасників керуюча справами виконавчого комітету Лубенської міської ради Маргарита Феліксівна Комарова та начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Світлана Скиба.







 У запеклій спортивній боротьбі команда Лубенської ЗОШ №2 здобула ІІІ місце.



  Від щирого серця вітаємо Вас із Міжнародним днем сім’ї! Бажаємо Вам та всім Вашим рідним міцного здоров'я, сімейної злагоди, благополуччя та непохитної твердості родинних стосунків. Нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім´ї.

Заступник директора з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар