субота, 20 травня 2017 р.

Цікаві екскурсії для школярів

 Навчальні екскурсії мають великий виховний вплив на дітей. Сприймання краси природи, відчуття гармонії, її доцільності, на якій зосереджується їхня увага, сприяють розвитку естетичних почуттів, позитивних емоцій, доброти, дбайливого ставлення до всього живого.
 У відносно невимушених обставинах школярі вчаться спілкуватись між собою під час виконання спільних завдань, поводитися один із одним та з навколишнім світом. Саме з такою метою учні  2-А (уч.Степура Т.А), 3-А(уч.Дацюк А.М.), 3-Б (уч.Сидоренко Т.В.) та 3-В (уч. Паріста А.М.) відвідали місто Миргород та Дібрівський кінний завод. Школярі мали унікальну можливість відчути себе справжніми вершниками, неквапливо проїхатися верхи на граціозному коні, вдихнути чисте повітря на повні груди й насолодитися гармонійним відпочинком!





























                  
 Спитай у тата і у мами
які професії у них?
Професій різних є чимало, 
сповна їх вистачить на всіх.

  16 травня учні 2-В класу (кл. Тимошенко Л.Г.) та 24 травня учні 2-Б класу (кл.Погрібна А.М.) з метою поглиблення знань про професії відвідали Лубенський молокозавод та скуштували продукцію підприємства безпосередньо під час її виробництва.



















Заступник директора з НВР Грибань А.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар