вівторок, 8 листопада 2016 р.

Першість школи з кульової стрільби

 Боротьба за незалежність України продовжується і зараз. На сході України гинуть наші патріоти – добровольці та воїни нашої армії, і тому кожен юнак допризовного віку вважає за честь володіти зброєю для захисту себе, своєї сім’ї та Батьківщини. 
 З початку нового навчального року учні Лубенської ЗОШ №2 з натхненням і відповідальністю вивчають військову справу, відпрацьовують нормативи по тактичній та вогневій підготовці. Активно працює гурток «Влучний стрілець». Покращується учбово-матеріальна база. За допомогою спонсорів школи для учнів закуплені універсальні головні убори – бандани. За ініціативи директора Дем’янця В.М. виділені кошти для придбання малих піхотних лопаток.
  Під час осінніх канікул в ЗОШ №2 пройшли змагання з кульової стрільби на першість школи, в яких взяли участь більше 50 учнів. З яким натхненням і молодечею завзятістю учні проявили вміння виконувати вправи стрільб, бути схожими на справжніх снайперів, адже в деяких учнів батьки воюють на Сході України. Підготовлені грамоти. Настрій у всіх святковий – і діти не підвели, показали волю до перемоги, вогневу виучку й високі результати. Впевнено, з відривом по очках, лідирували учні – члени гуртка «Влучний стрілець». Але й решта дітей показали високі результати, а також потренувались в розбиранні та складанні автомата, спорядженні магазина патронами, стрільбі з оптичним прицілом. Адже за кожним влучним пострілом стоїть важка, систематична праця. Переможці визначились таким чином: 
І місце 10-А клас – класний керівник Склярова Л.Л.,
ІІ місце 11-А клас – класний керівник Плегуца Л.М.,
ІІІ місце – 9-Б клас класний керівник Білан Р.О.
В особистій першості переможцями стали:
І місце – Охріменко Віта – учениця 10-А класу – 49 очок,
ІІ місце Андрущенко Євгенія – учениця 9-А класу - 47 очок,
ІІІ місце Поздняков В’ячеслав – учень 11-А класу – 45 очок.
На загальношкільній лінійці учасникам змагань була висловлена подяка і вручені грамоти за призові місця директором школи.









 Вітаємо учасників і переможців змагань та бажаємо їм вдосконалювати знання та практичні навички з військово-прикладних видів спорту. Школа пишається Вами! Слава Україні!
Викладач «Захисту Вітчизни»,
учасник бойових дій, полковник 
у відставці Химич П.С.

Немає коментарів:

Дописати коментар