вівторок, 22 листопада 2016 р.

День мистецтва в паралелі 4-х класів

   Немає такої людини на Землі, яка б не любила музику. Вона відкриває нові світи і виконує благородну місію об’єднання людей. 
  Музика - одна з прекрасних естетичних цінностей людства. Вона сприяє гармонізації нашого загального світовідчування, виступає інструментом самовираження і натхнення, служить джерелом непередаваних відчуттів і емоцій. 
   22 листопада учні 4-х класів, на чолі з класними керівниками Кравченко Н.В., Кисляк Л.В., Буторіною О.М., побували на концерті в музичній школі. Метою заходу було навчити дітей відчувати і розуміти прекрасне в житті і в мистецтві, знати його, любити, берегти і створювати прекрасне. Працівник музичної школи Мисник В.В. цікаво розповів про виникнення народних інструментів: бандури, гитари, дримби, орийни, сопілки, акордеону, жоломиги та панфлейти. 
  Музичні інструменти українського народу, один із проявів його культури. Музичний інструментарій України вельми багатий і різноманітний та включає широкий ряд духових, струнних та ударних інструментів. Це яскрава сторінка історії нашого народу. Вони виявляють багатство його душі, творчу вдачу, свідчать про високу матеріальну і духовну культуру. Українські народні музичні інструменти є одним з яскравих підтверджень наспівного, мелодійного характеру української музики, її багатоголосся. 
   Діти з задоволенням прослухали музичні твори та дізналися багато цікавого, нового.







Немає коментарів:

Дописати коментар