вівторок, 1 листопада 2016 р.

Працюємо за оновленими програмами в початковій школі

   З метою реалізації оновленого змісту навчальних програм, ознайомлення з особливостями методики викладання предметів за оновленими програмами 31 жовтня методоб’єднанням вчителів початкових класів був проведений круглий стіл «Ключові тези змін в навчальних програмах та критеріях оцінювання в початковій школі». 

  Заступник директора з НВР Грибань А.В. звернула увагу присутніх на методичні рекомендації, опубліковані в фахових журналах, проаналізувала роботу по впровадженню компетентністного та діяльнісного підходу в навчанні учнів, на системну роботу по формуванню поведінкової успішності учнів.






 Вчителі Ярмоленко Т.І., Крістіян Т.О., Сидоренко Т.В. та Буторіна О.М. в своїх доповідях детально проаналізували зміни в навчальних програмах та окреслили шляхи їх реалізації по паралелях початкової школи. Звернули увагу на проблемні моменти в викладанні окремих предметів. При проведенні круглого столу активно використовувався Інтернет-ресурс.











 Керівник МО Степура Т.А. зазначила, що на уроках літературного читання важливо починати працювати не лише з текстом, а з книжкою цілісно, ревізувати старі жанри й формати та вводити нові, а також підсумувала результати проведення круглого столу.
Керівник МО вчителів початкових класів Степура Т.А.

Немає коментарів:

Дописати коментар