понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Вивчаємо правила дорожнього руху

 Традиційно у вересні місяці у кожній школі проходить Місячник вивчення правил дорожнього руху. У нашій школі він завершився повчальною виставою " Дорожні правила вивчай і до халепи не потрапляй".
 Юні актори - учні третіх класів - навчали першокласників правил для пішоходів. В ігровій формі ознайомили з окремими дорожніми знаками; використовуючи мультфільми, повторили, як переходити регульоване й нерегульоване перехрестя, як рухатися по тротуару тощо.
 Головні герої - школярі Ярослава Семенова, Андрій Миронов і Софія Кривохижа - здолали Одновуса ( Дмитра Макаренка), який створював різні небезпеки на дорогах. Їм допомагали Світлофор (Всеволод Кононенко) і Зебра (Анастасія Пирч). І тільки завдяки активній участі глядачів зло перемогли й усіх навчили правильно рухатися вулицею. 
 Цікавим це театралізоване дійство було не лише для першокласників, які починають знайомитися з правилами дорожнього руху у школі, а й для акторів-третьокласників, які навчали малюків. Захід підготували класоводи 3-х класів Сидоренко Т. В., Паріста А.М., Дацюк А.М.       



























           


Учитель початкових класів Сидоренко Т. В

Немає коментарів:

Дописати коментар