понеділок, 24 жовтня 2016 р.

Гість у дім – радість в нім

  Школа - це єдина ланка обов’язкової освіти, і за той час, поки діти у ній навчаються, ми забов’язані підготувати їх до життя. У 10-11 років надзвичайної гостроти набуває проблема соціалізації дітей. 
  З метою створення позитивного мікроклімату та адаптації учнів до нового освітнього простору 21 жовтня в 5-Б класі класний керівник Свєтлова Н.О. провела виховну годину на тему: «Гість у дім – радість в нім». Учитель акцентувала увагу п’ятикласників на формуванні соціальних та морально-етичних ціннісних орієнтирів. Метою цього заходу було навчити учнів приймати гостей, бути привітним господарем, навчити культури поведінки в гостях, формувати привітне поводження, самосвідомість, відповідальність, належну дисципліну, розвивати комунікативні навички, аналітичні та творчі здібності дітей. 
  За допомогою різноманітних інтерактивних вправ школярі навчали один одного гарних манер. Під час інсценування різних фрагментів училися аналізувати поведінку героїв, обговорювали проблемні ситуації «Гість та господар» і складали поради, як має поводитися кожний, хто запросив гостей. Діти в ігровій формі повторили правила поводження в гостях. Конкурс на кращу сервіровку столу викликав лише позитивні емоції. Найактивнішими були: Макаренко Валерія, Прохорова Олександра, Кошіль Дарина, Бабич Ярослав, Салівон Валерія, Іванов Вячеслав, Завгородня Валерія, Климко Альона, Слинько Дарина, Улитько Максим, Німченко Артем, Парфенюк Надія, Салова Юлія. 










Заступник директора з НВР Грибань А.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар