понеділок, 3 жовтня 2016 р.

До Дня бібліотекаря

 Всеукраїнський день бібліотек відзначається в Україні щорічно 30 вересня вже понад п'ятнадцять років і є професійним святом працівників близько 40 тисяч діючих бібліотек. З нагоди свята працівники міської бібліотеки запросили відвідати "книжковий дім" і вихованців групи продовженого дня Лубенської ЗОШ№2. Маленьким читачам бібліотекарі презентували лялькову виставу "Котик і Півник", під час показу якої застосовувалося і художнє слово, і наочний образ – лялька, і живописно-декоративне оформлення, і музика-пісня, музичний супровід. Уміле використання лялькового театру активно сприяло розумовому, моральному, ідейно-естетичному вихованню дітей.
 Впродовж вистави школярі з захопленням стежили за ляльковими учасниками дійства. За короткий проміжок часу різностороння робота працівників бібліотеки ще більше привернула увагу дітей до книги, прищепила любов до неї.
  












В кінці вистави дітям за увагу подарували лялькових "янголяток" та солодкі презенти.
                                                         
                                      
Шановні бібліотекарі!
 В свою чергу і Ви прийміть від нас найщиріші вітання з нагоди професійного свята,яке свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.
 Бажаємо вам міцного здоров’я, творчої наснаги, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

Вихователь ГПД Литвин Ю.Ю.

Немає коментарів:

Дописати коментар