середа, 19 жовтня 2016 р.

Сьогодні –дошкільнята, а завтра –школярі

'' Школа не повинна вносити різкого перелому в життя дітей. Нехай, ставши учнем, дитина продовжує робити те, що робила вчора. Нехай нове з'являється в її житті поступово і не приголомшує лавиною вражень'' - так В.О.Сухомлинский представляв спадкоємність між дошкільним і шкільним навчанням.
Саме тому 18 жовтня до Лубенської ЗОШ№2 завітали вихованці підготовчої групи підшефного дитячого садочка «Червона Шапочка». 






Разом із вихователем Світланою Симоненко дошкільнята стали учасниками фрагменту уроку математики в 1-В класі (учитель Ярмоленко Т.І.), який проводився із застосуванням здоров`язберігаючої технології та був спрямований на формування стійкої уваги дітей.







 Потім відвідали бібліотеку, в якій бібліотекар Агеєнко Н.Г. розказала про цікавий світ книжок. В коридорі, де розташовані початкові класи, маленькі гості зустрілися з казковими героями й разом пригадали їх. Ще малеча побувала у великій шкільній їдальні. Але найбільші враження у дітей викликала спортивна зала, де вони побачили учнів, які виконували різні вправи. 


 Зустріч дошкільнят із учнями початкових класів сприяла наступності у формуванні емоційного інтелекту,який забезпечив пріоритет позитивних емоцій у ставленні до школи та розвитку комунікативних навичок, які сприяли безпосередньому спілкуванню дітей старшого дошкільного й молодшого шкільного віку. 
Заступник директора з НВР Грибань А.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар