четвер, 9 лютого 2023 р.

До Дня безпеки в інтернеті

  Інтернет – дуже потужний ресурс, який значно полегшує життя людини та відкриває майже необмежені можливості для самореалізації та саморозвитку юної особистості, спілкування, навчання та дозвілля. Проте в інтернеті приховано досить багато небезпек як для дітей, так і для дорослих. Щорічно у другий вівторок лютого світова спільнота відзначає День безпеки в інтернеті. Цьогорічним гаслом 7 лютого 2023 року було: «Разом для найкращого інтернету».
  До відзначення цієї події долучилися учні 6-А класу, які стали активними учасниками виховного заходу «Безпечний інтернет». Школярі, переглянувши презентацію та навчальні відеоматеріали, познайомилися з перевагами Інтернету, а також поглибили знання про основні небезпеки, які чатують на активних користувачів Всесвітньої мережі. Окрім цього, сформулювали та засвоїли правила безпечної роботи в ній. Під час заходу учні правильно відповідали на поставлені запитання, вправно виконували завдання, розповідали цікаві історії, пов’язані з їхнім досвідом використанням інтернету. Організатором цього заходу стала студентка ІІ курсу Навчально-наукового інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка Блінова Д.С., яка проходить педагогічну практику в нашому закладі.
  Підсумовуючи захід, дійшли висновку, що мандруючи інтернет-мережею, потрібно бути пильними та обережними. Особливо нині, коли в соцмережах і медіа багато фейків та дезінформації. Коли вороги роблять усе для того, щоб українці втратили віру в перемогу й опустили руки. Щодо цієї проблеми радимо вам також подивитися відео з конкретними правилами, які допоможуть вистояти під час інформаційної атаки окупантів:
  

ЗД з ВР Людмила Огарьова

Немає коментарів:

Дописати коментар