четвер, 16 лютого 2023 р.

Кохання всюди

 День Святого Валентина – святкують у всьому світі, у багатьох країнах. Адже, любов існує скрізь і всюди, в найвіддаленіших куточках земної кулі. Для любові переборні і простір, і час. Любов підкорює міста і гори. Кохання, як висловився поет, всі віки покірні. Так що є на світі прекрасніше любові? Тільки любов.
 Романтичний день в Лубенській ЗОШ №2  завершився розважальною конкурсною програмою «З Днем святого Валентина» (автор Блінова Дар’я, студентка-практикантка КНУ ім. Т. Шевченка), у якій взяли участь пари з 9-11 класів.
  Ошатно одягнені ведучі Калина Катерина та Ткачук Олександра розповіли про традиції святкування в різних країнах. Потім запросили від кожного класу хлопця та дівчину: Фесенка Артема та Даниленко Софію (9-А), Семенову Ярославу та Рябченка Ярослава (9-Б), Макаренка Дмитра та Костюніну Лілію (9-В), Ладику Владислава та Дмитренко Софію (10-А), Оріховського Артема та Лємжину Єлизавету (10-Б), Ліпова Філіпа та Сивоглаз Єлизавету (10-В), Андреєва Данила та Граудул Вероніку (10-Г), Фесенка Костянтина та Скуратовську Карину (11-А), Гриценка Дмитра та Кошіль Дарину (11-Б).

Методом жеребкування утворили пари і для них провели веселі конкурси: вгадати пару закоханих, відомих світу; пантомімою зобразити подарунок дівчині, вгадати мелодію; протанцювати запропоновані мелодії, тримаючи кульки між лобами тощо. 

Провели гру і з глядачами. Було весело і цікаво. Усі пари журі нагородило святковими  грамотами за оригінальність, креативність, творчість та кульками-сердечками.

Бажаємо Перемоги, миру, любові та надії нашій рідній Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар