вівторок, 21 лютого 2023 р.

НЕБЕСНА 100. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

  У нашій пам'яті Ви назавжди лишились,
Історія одна, і Ви - її частина.
Ви тільки знайте, браття, ми за Вас молились,
І молимось: за Вами - ненька Україна!
  Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей. За цю самопожертву українці їх канонізували – за велінням серця долучили до сонму Небесного воїнства на чолі з архистратигом Михаїлом, аби захищали країну від лиха, пильнували й оберігали її з небес…
 До Дня Героїв Небесної Сотні учениці 10-го класу: Калина Катерина, Запорожець Дар’я, Шутілова Надія долучилися до участі в Мультимедійному тесті Комунального закладу «Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради» в онлайн-форматі.
 Попередньо дівчата ознайомилися з історичними довідками стосовно Революції Гідності 2014 року, прочитали книгу від ТСН [94] ДНІ про перебіг подій на Майдані від 21 листопада 2013 року до 22 лютого 2014 року; пропустили і гордість за український народ, і сльози за загиблими героями через свої юні серця. І саме ці учениці долучилися до підготовки літературно-музичної композиції «Україна - країна нескорених», яку з об’єктивних причин перенесено на 27 лютого.

Немає коментарів:

Дописати коментар