вівторок, 7 лютого 2023 р.

День безпечного Інтернету

 7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це вже 20 День безпечного Інтернету.
Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.
 У всьому світі, День безпеки в Інтернеті відзначається в більш ніж ста країнах і координується об’єднаною мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі.
 Цього дня учні 5-х класів у ігровій формі пригадали правила безпеки, а шестикласники під керівництвом вчителя інформатики Семенової І.В. вирішили створити своє відео, в якому розповіли про небезпеки, які чатують на нас в мережі та як їх уникнути.


  Учні 8-х класів складали логічні пазли, а старшокласникам було запропоновано взяти участь в онлайн-марафоні та протестувати безпечність своєї поведінки в цифровому світі.

Спробуй і ти свої сили!
Для участі у події у вас є дві можливості перша знайти у Telegram групу SID 2023 IFMIT і там будуть інструкції щодо участі        https://t.me/sid2023lnu/1
або заповнити заявку на участь у google form і тоді інструкції будуть надіслані на пошту
  Найактивніші учасники отримують призи.
Перевір свої знання з інтернет безпеки!

Учитель інформатики Ірина Семенова

Немає коментарів:

Дописати коментар