середа, 4 травня 2022 р.

Ми прагнемо миру

  Ніхто з нас навіть уявити не міг, що в ХХІ столітті може розпочатися на нашій землі така страшна, кровопролитна війна. Ніхто не був готовий, але з перших днів колектив  Лубенської школи №2 долучився до роботи на перемогу: учителі плели й продовжують плести маскувальні сітки, а тканину для них зносили не тільки працівники школи, але й наші батьки. Працювали в їдальні однієї зі шкіл міста, щоб допомогти нагодувати наших захисників.

 У перші ж дні війни віддали сертифікати на суму 2600 грн та готівку 1500 грн, які профспілковий комітет планував на святкування 8 Березня, у волонтерський штаб школи №8. 
 А в квітні 2022 року спільним рішенням колективу перерахували дводенний заробіток на допомогу ЗСУ, що склало 62726 грн. Збираємо та передаємо одяг та предмети побуту для вимушених переселенців. 
 Школа прийняла на навчання 26 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб і не залишила своєю увагою: батьки наших учнів та учителі надали грошову допомогу у розмірі 9500 грн, 2 мобільні телефони для доступу до дистанційного навчання. Зібрали одяг, канцтовари, продукти, овочі, концервацію, іграшки, засоби гігієни та необхідні в побуті речі, особливо багато допомогли учні 8-А класу з класним керівником Скляровою Л.Л. Батьки учениці 2-Б класу надали житло в одному із сіл поблизу міста. Усі прагнуть повернути дітей до звичного ритму життя.
 Ми прагнемо миру, прагнемо нашої перемоги і будемо робити все, що в наших силах. Слава нашим захисникам! Слава Україні!


ЗД з ВР Людмила ОГАРЬОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар