середа, 11 травня 2022 р.

Ніколи знову!

                                                                                      
І живуть у пам’яті народу
Його вірні дочки і сини,
Ті, що не вернулися з походів
Грізної, великої війни.
Їх життя, їх помисли високі,
Котрим не судилося розцвісти,
закликають мир ясний і спокій,
Як зіницю ока берегти.
В. Симоненко

    8 травня - День Пам’яті і примирення, для всіх нас – особливий день. Подвиг, здійсненний нашими дідами і прадідами, настільки великий, що його масштабність із часом стає лише яскравішою і помітнішою. Ці дні викликають відчуття безмежної гордості за наш народ та водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів. Ми у вічному боргу перед тими, хто в жорстокій битві отримав Славетну Перемогу, хто у післявоєнні роки відбудовував зруйновану країну й перед тими, хто й сьогодні відвойовує право української держави на незалежність.
   Ось і для учнів 8-В класу класним керівником було проведено онлайн- урок пам’яті «День Пам’яті й Примирення. Ніколи знову!», на якому висвітлили події Другої світової війни та бойовий шлях, що пройшов український народ за роки війни, згадали про своїх дідусів, бабусь, прадідусів, прабабусь, які поклали своє здоров`я та життя у ті роки за наше мирне небо та свободу. Учні переглянули відеопрезентацію та відеофільм, згадали, чому маки є символом Пам`яті та Перемоги. Пам’ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Батьківщину вшанували хвилиною мовчання.
  Пам’ятаємо тих, хто загинув у роки Другої світової війни, хто звеличив нашу землю, героїв Небесної Сотні, воїнів та інших загиблих на Сході України у боротьбі за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави.
  Україна не хоче руйнувати, а хоче Створювати і Будувати! Ні – війні! Нехай буде Мир! Любімо одне одного!

                        Класний керівник 8-В класу Кабушка Оксана

Немає коментарів:

Дописати коментар