четвер, 12 травня 2022 р.

На гостини до бібліотеки

 10 травня учні 6-В класу зібралися в Публічній бібліотеці імені Володимира Малика. Працівники закладу люб’язно запросили нас на захід присвячений Дню пам’яті та примирення.
 Це була дуже тепла зустріч наповнена позитивними емоціями. Ми поспілкувалися, переглянули фільм про участь українців у Другій світовій війні, провели паралелі з сьогоденням. Діти з величезним задоволенням заспівали пісню «Ой у лузі червона калина», яка наразі стала символом визвольної боротьби української нації. Згадали про своїх рідних, які були дотичними до подій тієї страшної війни.
 Учням запропонували взяти участь в квесті «Знай та люби свій рідний край». У захопливій грі змагалися дві команди, які спритно виконували різноманітні завдання – від розгадування ребусів до спортивних вправ. Були й інтелектуальні комп’ютерні завдання. Діти згадали символіку та столиці європейських держав. Наостанок нам провели творчий майстер клас із виготовлення сувенірних квітів у кольорах української символіки. Це було захоплююче дійство, а квіти, виготовлені власними руками, залишилися шестикласникам на згадку. Щира подяка працівникам бібліотеки за цікаве та змістовне свято!

                             Класний керівник 6-В класу Олена БОЛЬБОТ

Немає коментарів:

Дописати коментар